Вы тут

Кулінарныя хітрыкі


* Яечны бялок хутчэй узаб'ецца ў пышную пену, калі яго папярэдне астудзіць і дабавіць некалькі кропель лімоннага соку або трохі лімоннай кіслаты. Жаўток жа «любіць» цяпло і цукар.

* Каб абсмажыць або запекчы мяса з залацістай скарыначкай, яго трэба абмазаць мёдам.

* Печань будзе мяккай, калі перад абсмажваннем пасыпаць яе цукрам.

Выбар рэдакцыі

Навука

Наколькі эфектыўна працуе сістэма інтэлектуальнай уласнасці?

Наколькі эфектыўна працуе сістэма інтэлектуальнай уласнасці?

Расказаў першы намеснік старшыні Дзяржаўнага камітэта па навуцы і тэхналогіях Рэспублікі Беларусь Дзяніс Каржыцкі.

Здароўе

У Нацыянальны каляндар плануюць уключыць новыя прышчэпкі

У Нацыянальны каляндар плануюць уключыць новыя прышчэпкі

Як вакцыны выратоўваюць жыцці і чаго можа каштаваць іх ігнараванне?

Грамадства

Курс маладога байца для дэпутата

Курс маладога байца для дэпутата

Аляксандр Курэц – самы малады народны выбраннік у сваім сельсавеце і адзіны дэпутат сярод сваіх калег па службе.