* Яечны бялок хутчэй узаб'ецца ў пышную пену, калі яго папярэдне астудзіць і дабавіць некалькі кропель лімоннага соку або трохі лімоннай кіслаты. Жаўток жа «любіць» цяпло і цукар.
* Каб абсмажыць або запекчы мяса з залацістай скарыначкай, яго трэба абмазаць мёдам.
* Печань будзе мяккай, калі перад абсмажваннем пасыпаць яе цукрам.
Расказаў першы намеснік старшыні Дзяржаўнага камітэта па навуцы і тэхналогіях Рэспублікі Беларусь Дзяніс Каржыцкі.
Як вакцыны выратоўваюць жыцці і чаго можа каштаваць іх ігнараванне?
Аляксандр Курэц – самы малады народны выбраннік у сваім сельсавеце і адзіны дэпутат сярод сваіх калег па службе.
Васілеўскія такія: на Зямлі і ў космасе ліхія!