Еда должна радовать не только желудок, но и обоняние. В этом плане китайской кухне нет равных! Необычное сочетание солёного и пресного, кислого и сладкого создаёт такой волшебный вкус, что грешно не попробовать хотя бы маленький кусочек.
И н г р е д и е н т ы :
П р и г о т о в л е н и е :
И н г р е д и е н т ы :
П р и г о т о в л е н и е :
И н г р е д и е н т ы :
П р и г о т о в л е н и е :
Елизавета МЕЛИХОВА
фото Иоланты ВАШКЕВИЧ
Фіналістка праекта «Акадэмія талентаў» на АНТ — пра творчасць і жыццё.
Амаль тысяча дзвесце чалавек сабраліся, каб вырашаць найважнейшыя пытанні развіцця краіны.
Аляксандр Курэц – самы малады народны выбраннік у сваім сельсавеце і адзіны дэпутат сярод сваіх калег па службе.