Локшына ў кісла-вострым соусе -- каронная страва тутэйшай кухні.
Чунцынская кухня адносіцца да Сычуаньскага кірунку, заўважае "Жэньмінь жыбаа" анлайн".
Пра чунцынскую кухню кажуць: у ста страў - сто густаў. У чунцынскай кухні часта выкарыстоўваюцца чырвоны і чорны перац, а таксама востры соус з конскіх бабоў «доубаньцзян». Локшына ў кісла-вострым соусе - вельмі папулярная мясцовая страва.
А разам з імі навучанне, сацпакет і нават жыллё.
Беларусь — адзін з сусветных лідараў у галіне здабычы і глыбокай перапрацоўкі торфу.
«Мы зацікаўлены, каб да нас прыязджалі».