Вы тут

Чунцынскі густ


Локшына ў кісла-вострым соусе -- каронная страва тутэйшай кухні.


Чунцынская кухня адносіцца да Сычуаньскага кірунку, заўважае "Жэньмінь жыбаа" анлайн".

Пра чунцынскую кухню кажуць: у ста страў - сто густаў. У чунцынскай кухні часта выкарыстоўваюцца чырвоны і чорны перац, а таксама востры соус з конскіх бабоў «доубаньцзян». Локшына ў кісла-вострым соусе - вельмі папулярная мясцовая страва.

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Больш за 100 прадпрыемстваў прапанавалі вакансіі ў сталіцы

Больш за 100 прадпрыемстваў прапанавалі вакансіі ў сталіцы

А разам з імі навучанне, сацпакет і нават жыллё.

Эканоміка

Торф, сапрапель і мінеральная вада: якія перспектывы выкарыстання прыродных багаццяў нашай краіны?

Торф, сапрапель і мінеральная вада: якія перспектывы выкарыстання прыродных багаццяў нашай краіны?

Беларусь — адзін з сусветных лідараў у галіне здабычы і глыбокай перапрацоўкі торфу.

Грамадства

Адкрылася турыстычная выстава-кірмаш «Адпачынак-2024»

Адкрылася турыстычная выстава-кірмаш «Адпачынак-2024»

«Мы зацікаўлены, каб да нас прыязджалі».