У гарадскім павеце Уішань правінцыі Фуцзянь (Усходні Кітай), які некалі быў адпраўной кропкай Вялікага чайнай шляху, ужо больш за 400 гадоў вырабляюць чырвоны чай, перадае "Жэньмінь жыбаа" анлайн".
У апошнія гады мясцовыя чаяводы ўносяць пастаянныя інавацыі ў традыцыйную тэхналогію чайнай вытворчасці, прыкладам чаму можа служыць сусветна вядомы чай гатунку "Цзіньцзюньмэй", або "Залатыя бровы". Ён вырабляецца з верхавін маладых пабегаў дзікарослага чайнага куста з дробным лісцем. Тонкія, доўгія і падобныя на бровы чайныя лісты даюць празрыстую заварку залацістага колеру з тонкім водарам і свежым саладкаватым смакам.
Канцэрт для дзяцей і моладзі, пластычны спектакль Ягора Дружыніна і «Рок-панарама».
Выбар саджанца для садавода — той момант, значнасць якога складана пераацаніць.
Актрыса НАДТ імя М. Горкага — пра шлях да сцэны і натхненне.
Тата і мама — два самыя важныя чалавекі ў жыцці кожнага дзіцяці.