Штодня тут прадаецца каля мільёна кубкаў ялавічнай локшыны.
Кубак гарачай ялавічнай локшыны з'яўляецца неад'емнай часткай жыцця для жыхароў Ланьчжоў (правінцыя Ганьсу, Паўночна-Заходні Кітай) і адной з візітных картак гэтага горада, перадае "Жэньмінь жыбаа" анлайн".
Старанна замяшанае і ледзь узышоўшае цеста ператвараецца ў руках майстра ў локшыну больш чым дзесятка розных формаў, якая ў спалучэнні з ялавічнага булёну становіцца сапраўдным кулінарным шэдэўрам. У сённяшнім Ланьчжоў налічваецца звыш 1000 рэстаранаў ялавічнай локшыны, дзе штодня прадаюць больш за 1 млн кубкаў з гэтай найсмачнейшай стравай.
Расказаў першы намеснік старшыні Дзяржаўнага камітэта па навуцы і тэхналогіях Рэспублікі Беларусь Дзяніс Каржыцкі.
Як вакцыны выратоўваюць жыцці і чаго можа каштаваць іх ігнараванне?
Аляксандр Курэц – самы малады народны выбраннік у сваім сельсавеце і адзіны дэпутат сярод сваіх калег па службе.
Васілеўскія такія: на Зямлі і ў космасе ліхія!