Спатрэбіцца: фасоля чырвоная кансерваваная — 1 бляшанка (ці 200 г варанай), фасоля белая кансерваваная — 1 бляшанка (ці 200 г варанай), салодкі балгарскі перац — 1 шт., радыска — 6—8 шт., цыбуля зялёная — 5—6 пёраў (колькасць залежыць ад вашай любові да цыбулі). Для запраўкі: кмен молаты — 1 ч. л., кетчуп — 1 ст. л., алей — 2 ст. л., сок лімонны свежавыціснуты — 1 ст. л., часнок — 1 сярэдні зубок, востры соус (накшталт Табаска) — некалькі кропель, соль і молаты чорны перац — на смак.
Фасолю (без вадкасці) выкласці ў міску. Салодкі перац нарэзаць кубікамі. Радыску нарэзаць кружочкамі, а цыбулю — дробна. Змяшаць усе інгрэдыенты.
Для запраўкі старанна змяшаць молаты кмен, кетчуп, алей, лімонны сок, востры соус, соль, перац. Паліць салату запраўкай. Рэкамендуецца на гадзіну паставіць у халадзільнік.
А разам з імі навучанне, сацпакет і нават жыллё.
Беларусь — адзін з сусветных лідараў у галіне здабычы і глыбокай перапрацоўкі торфу.
«Мы зацікаўлены, каб да нас прыязджалі».