У кітайскім Шанхаі швейцарскі шакаладны гігант Bаrrу Саllеbаut прадэманстраваў «рубінавы» шакалад, паведамляецца ў прэс-рэлізе кампаніі.
Навінка адрозніваецца чырвоным колерам і незвычайным смакам. У кампаніі сцвярджаюць, што шакалад не ўтрымлівае фарбавальнікаў і вырабляецца без дадавання якіх-небудзь ягад. Навінку вырабляюць з какава-бабоў Rubу па тэхналогіі, якую распрацавалі спецыялісты з універсітэта Якабс у Брэмене і даследчых цэнтраў Bаrrу Саllеbаut у Францыі і Бельгіі. У кампаніі называюць навінку першым тыпам шакаладу, вынайдзеным з 1930-х гадоў, калі Nеstlе прапанавала белы шакалад.
Іван КУПАРВАС
А разам з імі навучанне, сацпакет і нават жыллё.
Беларусь — адзін з сусветных лідараў у галіне здабычы і глыбокай перапрацоўкі торфу.
«Мы зацікаўлены, каб да нас прыязджалі».