Спатрэбiцца: па 2 кг кабачкоў i буракоў, 1,5 кг цыбулi, 2 шклянкi цукру, 2 шклянкi алею, 1 шклянка воцату, 2 ст. л. солi.
Кабачкi i буракi надзерцi на буйнай тарцы, цыбулю нарэзаць. У ёмiстасць налiць алей, калi закiпiць — дабавiць цыбулю i тушыць 15 хвiлiн. Затым усыпаць цукар, соль, улiць воцат, дабавiць кабачкi i буракi. Тушыць хвiлiн 15—20. Раскласцi па стэрыльных слоiках i закатаць.
Фіналістка праекта «Акадэмія талентаў» на АНТ — пра творчасць і жыццё.
Амаль тысяча дзвесце чалавек сабраліся, каб вырашаць найважнейшыя пытанні развіцця краіны.
Аляксандр Курэц – самы малады народны выбраннік у сваім сельсавеце і адзіны дэпутат сярод сваіх калег па службе.