Вы тут

Кабачкова-бурачная салата


Спатрэбiцца: па 2 кг кабачкоў i буракоў, 1,5 кг цыбулi, 2 шклянкi цукру, 2 шклянкi алею, 1 шклянка воцату, 2 ст. л. солi.


Кабачкi i буракi надзерцi на буйнай тарцы, цыбулю нарэзаць. У ёмiстасць налiць алей, калi закiпiць — дабавiць цыбулю i тушыць 15 хвiлiн. Затым усыпаць цукар, соль, улiць воцат, дабавiць кабачкi i буракi. Тушыць хвiлiн 15—20. Раскласцi па стэрыльных слоiках i закатаць.

Выбар рэдакцыі

Энергетыка

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

А сярод краін ЕАЭС — на першым месцы.

Моладзь

Аліна Чыжык: Музыка павінна выхоўваць

Аліна Чыжык: Музыка павінна выхоўваць

Фіналістка праекта «Акадэмія талентаў» на АНТ — пра творчасць і жыццё.

Грамадства

24 красавіка пачаў работу УНС у новым статусе

24 красавіка пачаў работу УНС у новым статусе

Амаль тысяча дзвесце чалавек сабраліся, каб вырашаць найважнейшыя пытанні развіцця краіны. 

Грамадства

Курс маладога байца для дэпутата

Курс маладога байца для дэпутата

Аляксандр Курэц – самы малады народны выбраннік у сваім сельсавеце і адзіны дэпутат сярод сваіх калег па службе.