Спатрэбіцца: салёная або вэнджаная фарэль — 150 г, свежыя агуркі — 1-2 шт., дыжонская гарчыца — 1 ч. л., аліўкавы алей — 2-3 ст. л., паўлімона, мёд — 1 ч. л., лісце салаты — жменя, соль і перац — на смак.
Агуркі нарэзаць паўкольцамі. Фарэль нарэзаць тонкімі палоскамі або лустачкамі. Сок паловы лімона, мёд і гарчыцу змяшаць з аліўкавым алеем. Пасаліць і паперчыць на смак. Лісце cалаты старанна вымыць, абсушыць. Выкласці на дно салатніцы. Зверху размеркаваць рыбу і нарэзаныя агуркі. Паліць салату запраўкай і адразу падаць да стала.
Выбар саджанца для садавода — той момант, значнасць якога складана пераацаніць.
Канцэрт для дзяцей і моладзі, пластычны спектакль Ягора Дружыніна і «Рок-панарама».