Вы тут

Дранікі на калодзе


Жыхаркі вёскі Радзюкі Шаркаўшчынскага раёна Ганна Іванкіў і Валянціна Абрамава часта ўдзельнічаюць у народных святах і дэманструюць на адкрытым паветры адмысловы мясцовы спосаб прыгатавання бліноў і дранікаў на запаленай калодзе. Дарэчы, гэтыя жанчыны — прыхільніцы захавання традыцыі і папулярызацыі мясцовых страў, удзельніцы вясковага аматарскага клуба нацыянальнай кухні «Груца». Гэтым разам Ганна і Валянціна частавалі дранікамі па-радзюкоўску на Масленіцу ў райцэнтры.


Фота Анатоля КЛЕШЧУКА

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Больш за 100 прадпрыемстваў прапанавалі вакансіі ў сталіцы

Больш за 100 прадпрыемстваў прапанавалі вакансіі ў сталіцы

А разам з імі навучанне, сацпакет і нават жыллё.

Эканоміка

Торф, сапрапель і мінеральная вада: якія перспектывы выкарыстання прыродных багаццяў нашай краіны?

Торф, сапрапель і мінеральная вада: якія перспектывы выкарыстання прыродных багаццяў нашай краіны?

Беларусь — адзін з сусветных лідараў у галіне здабычы і глыбокай перапрацоўкі торфу.

Грамадства

Адкрылася турыстычная выстава-кірмаш «Адпачынак-2024»

Адкрылася турыстычная выстава-кірмаш «Адпачынак-2024»

«Мы зацікаўлены, каб да нас прыязджалі».