Вы тут

Рэцэпт варэння з мяты


Спатрэбіцца: лісты мяты — 250 г, цукар — 1 кг, лімон — 2 штукі, вада — 0,5 л.


Лісце мяты прамыйце і злёгку абсушыце, затым здрабніце. Лімоны разам з лупінай нарэжце дробна. Складзіце ўсё ў каструлю, дадайце вады і варыце 10 хвілін. Пакіньце на суткі. Затым адцісніце сумесь і працадзіце настой, дадайце да яго цукар і варыце да гатоўнасці хвілін 30—40. Адразу разліце гарачае варэнне ў стэрылізаваныя слоікі і закатайце.

Выбар рэдакцыі

Культура

На якія раскопкі чакаюць валанцёраў?

На якія раскопкі чакаюць валанцёраў?

Увесь лiпень працуе археалагiчны летнiк «Наўры-2020».

Грамадства

Як i калi прыняць спадчыну, атрымаць яе i захаваць?

Як i калi прыняць спадчыну, атрымаць яе i захаваць?

Карэспандэнту «Звязды» дапамагалi разбiрацца спецыялiсты.

Грамадства

Галiна Левіна: Помнiк — не канструктар i не чарцёж, яго трэба перажыць, выпакутаваць

Галiна Левіна: Помнiк — не канструктар i не чарцёж, яго трэба перажыць, выпакутаваць

У архiтэктара Галiны Левiнай — Хатынь, творчая спадчына яе бацькi.