Вы тут

Тварожнае печыва «Ружа»


Спатрэбіцца: мука — 450 г, тварог — 250 г, маргарын ці масла — 100 г, цукар — 100 г, сода — 0,25 ч. л., ванілін — 1 г, соль — 0,5 ч. л., яечныя жаўткі — 2 шт., цукровая пудра.


У глыбокай ёмістасці змешваем тварог, растоплены маргарын, цукар, ванілін, соль і яечныя жаўткі. Паступова дадаём прасеяную муку з содай і замешваем далікатнае цеста. Мукі можа спатрэбіцца крыху больш: усё залежыць ад вільготнасці тварагу.

Раскочваем цеста таўшчынёй 2-3 міліметры і выразаем чарачкай кружочкі. Складваем нахлёстам 3-4 кружочкі і акуратна скручваем тугі рулецік.

Разразаем рулецік на дзве часткі. У выніку атрымліваюцца дзве ружачкі.

Ружы выкладваем на бляху, засланую пергаментнай паперай. Выпякаем пры тэмпературы 120 градусаў 20—30 хвілін. Астылае печыва пасыпаць цукровай пуд-
рай.

Выбар рэдакцыі

Энергетыка

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

А сярод краін ЕАЭС — на першым месцы.

Моладзь

Аліна Чыжык: Музыка павінна выхоўваць

Аліна Чыжык: Музыка павінна выхоўваць

Фіналістка праекта «Акадэмія талентаў» на АНТ — пра творчасць і жыццё.

Грамадства

24 красавіка пачаў работу УНС у новым статусе

24 красавіка пачаў работу УНС у новым статусе

Амаль тысяча дзвесце чалавек сабраліся, каб вырашаць найважнейшыя пытанні развіцця краіны. 

Грамадства

Курс маладога байца для дэпутата

Курс маладога байца для дэпутата

Аляксандр Курэц – самы малады народны выбраннік у сваім сельсавеце і адзіны дэпутат сярод сваіх калег па службе.