Вы тут

У Мінску пачалі прадаваць рэшткі ежы з рэстаранаў


У Мінску з'явіўся сэрвіс «Смачнаежка», які прадае рэшткі ежы з кафэ, рэстаранаў і пякарань з вялікімі зніжкамі - да 75%, піша The Village.


Сістэма працуе так: рэстараны, кафэ і пякарні штодня за гадзіну да часу ўтылізацыі выстаўляюць стравы або прадукты для акцыі з апісаннем і коштам. Усе прапановы з'яўляюцца ў телеграм-канале. Аплаціць ежу трэба на сайце. Пасля гэтага вы атрымаеце электронны чэк, які зможаце абмяняць на сваю замову ў рэстаране на працягу гадзіны. Дастаўкі няма і пакуль не плануецца.

Якая ежа трапляе ў сэрвіс? Стравы, якія засталіся ад сняданку ці абедзеннага меню, зблытаныя афіцыянтам заказы, дастаўка, якую не ўдалося даставіць. Варыянты будуць з'яўляцца не толькі ўвечары, але і на працягу дня.

Да сэрвісу ўжо падключыліся такія рэстараны, кафэ і пякарні: Ayahuasca, «Вінная шафа», «Перасмешнік», Brioche Paris, «Хінкальня» і іншыя.

Прэв'ю: nsk.kupiprodai.ru

Выбар рэдакцыі

Культура

«Звязда» з'ездзіла на кінафестываль Żubrоffkа

«Звязда» з'ездзіла на кінафестываль Żubrоffkа

Раім вам у наступным годзе адправіцца туды самім.

Культура

Мастачка Алеся Скарабагатая: Няма мэты падабацца

Мастачка Алеся Скарабагатая: Няма мэты падабацца

Імя мастачкі гучыць усе пяць гадоў правядзення «Асенніх салонаў».

Спорт

Спартсмен Валерый Макарэвіч: Мара ў мяне адна — стаць прафесіяналам сваёй справы

Спартсмен Валерый Макарэвіч: Мара ў мяне адна — стаць прафесіяналам сваёй справы

Як варатар зборнай Беларусі па пляжным футболе сумяшчае гульню з роляй настаўніка і бацькі.  

Калейдаскоп

Вясёлыя гісторыі чытачоў

Вясёлыя гісторыі чытачоў

Языку дай волю..., Хвалі дзень вечарам, Людзі — добрыя.