Лепшая і незаменная памочніца на кухні — гэта маленькая агародніначыстка. Яна дапамагае ў разы хутчэй справіцца з гатаваннем. Гэты дзіўны прадмет у першы раз жудасна не падабаецца, а вось далей ты не можаш без яго абысціся. Цяжка нават уявіць, колькі спраў можна перарабіць, выкарыстоўваючы ўсяго адну рэч.
Хутка нашаткаваць капусту можна толькі агародніначысткай. А аднолькавыя кавалачкі ў салаце выглядаюць больш эстэтычна.
Хатнія чыпсы можна зрабіць з морквы і бульбы, пасыпаць спецыямі, дадаць трохі алею і ў духоўку! А тонкія лустачкі лепш за ўсё атрымліваюцца з дапамогай агародніначысткі.
Пірог з яблычных слайсаў будзе выглядаць ідэальна.
Калі дадаць у салату або макароны тонка парэзаны агародніначысткай сыр, смак стравы будзе насычана-сырным!
Для запяканкі, бутэрбродаў і рулетаў з гародніны заўсёды патрэбныя тонкія слайсы.
Цыбулю для салатаў і супоў лепш наразаць тонкімі палоскамі.
Гародніна і садавіна высахнуць хутчэй, калі іх тонка нарэзаць.
Упрыгожыць дэсерт або марожанае можна палоскамі шакаладу. Гэта лепш, чым проста надзерці яго на тарцы: нічога не рассыпаецца.
Выбар саджанца для садавода — той момант, значнасць якога складана пераацаніць.
Канцэрт для дзяцей і моладзі, пластычны спектакль Ягора Дружыніна і «Рок-панарама».