Вы тут

У Мінску запусцілі сэрвіс анлайн-замовы страў з рэстаранаў


Ён называецца «Ежа навынас». Стравы можна заказваць з каталога ўстаноў на Relax.by і забіраць у зручны час. Гэта дазволіць менш часу правесці ва ўстанове і звесці да мінімуму кантакты ў грамадскіх месцах.


«У сітуацыі, якая склалася, рэстаранны бізнес актыўна шукае новыя спосабы ўзаемадзеяння з гасцямі. Перш за ўсё, гэта дастаўка і ежа навынас. Службы дастаўкі нясуць каласальную нагрузку, ледзь паспяваючы за рэзкім ростам колькасці заказаў. Відавочная альтэрнатыва — ежа навынас», — тлумачаць распрацоўшчыкі.

Для замовы трэба выбраць установу, сфарміраваць заказ на стравы (трэба выбраць «меню навынас»), пазначыць кантактную інфармацыю і жаданы час самавывазу. Зараз даступныя да замовы меню больш за 100 устаноў.

Пасля таго, як зроблена анлайн-замова, спецыяліст сэрвісу звязваецца з установай для яе пацверджання і высылае SMS са статусам: пацверджаны або адменены. У першым выпадку таксама будуць пазначаны час гатоўнасці і адрас самавывазу. Аплаціць заказ можна наяўнымі або карткай пры атрыманні. У бліжэйшы час гэта таксама можна будзе зрабіць у анлайне праз сэрвіс.

Сяргей РАСОЛЬКА

Прэв'ю: bunzlcatering.co.uk

Выбар рэдакцыі

Грамадства

«Тут быў...» Што пісалі пяцьсот гадоў таму на сценах і камянях

«Тут быў...» Што пісалі пяцьсот гадоў таму на сценах і камянях

Іна Калечыц — першы і пакуль адзіны спецыяліст у Беларусі, які займаецца эпіграфікай.

Культура

Яго псеўданім быў нават запісаны ў пашпарце. Некалькі гісторый пра творы вядомага сатырыка Кандрата Крапіву

Яго псеўданім быў нават запісаны ў пашпарце. Некалькі гісторый пра творы вядомага сатырыка Кандрата Крапіву

«Хто сустрэўся быў са мною, Дакрануўся раз ці два, Дык той ведае ўжо, хто я:

Грамадства

Які хлеб любяць у Беларусі?

Які хлеб любяць у Беларусі?

У савецкія часы гандаль прапаноўваў пакупніку абмежаваны асартымент хлебабулачных вырабаў. У 1980-я нават у буйных крамах было ўсяго 3-4 найменні хлеба.