Вы тут

Рэдзька з мёдам


На 100 г рэдзькі патрабуецца 1 ст. л. мёду.

Рэдзьку надзерці на тарцы. Для выдалення горычы вымачыць у малацэ, затым адціснуць і заправіць мёдам, змяшаць і падаць у салатніку.

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Час клопату садаводаў: на якія сарты пладовых і ягадных культур варта звярнуць увагу?

Час клопату садаводаў: на якія сарты пладовых і ягадных культур варта звярнуць увагу?

Выбар саджанца для садавода — той момант, значнасць якога складана пераацаніць.

Культура

Чым сёлета будзе здзіўляць наведвальнікаў «Славянскі базар у Віцебску»?

Чым сёлета будзе здзіўляць наведвальнікаў «Славянскі базар у Віцебску»?

Канцэрт для дзяцей і моладзі, пластычны спектакль Ягора Дружыніна і «Рок-панарама».