Спатрэбіцца: цукровая пудра — 1 пакет, цукар — 3 ст. л., вада — 1 ст. л., какава — 1 ст. л., карункі — 1 шт.
Спатрэбіцца: пергамент — 1 шт., сіроп з какавы — 2 ст. л., растоплены шакалад — 150 г, кандытарскі мяшок або пакет.
Нанясіце шакалад на пергамент у выглядзе сеткі. Натрыце куліч сіропам. Абгарніце куліч пергаментам з шакаладам і пакіньце застываць. Верх куліча ўпрыгожце глазурай і шакаладам. Затым выдаліце пергамент.
Спатрэбіцца: прэснае цеста — 500 г, фактурныя карункі.
Натрыце цеста алеем, прыкладзіце карункі. Перанясіце ўзор качалкай, затым змясціце цеста на пергамент і запякайце 2 хвіліны пры 180 °С. Абгарніце куліч цестам і зафіксуйце канец. Запякайце яшчэ 2 хвіліны. Упрыгожце шапку куліча глазурай.
Васілеўскія такія: на Зямлі і ў космасе ліхія!
Ідэнтычнасць праз спадчыну.
Беларусь — у тройцы лідараў па захваральнасці.