Вы тут

Курыца па-манастырску


  • Курынае філе (1 кг) разрэзаць на парцыённыя часткі і злёгку адбіць. Ачышчаныя і смажаныя грэцкія арэхі (2 шклянкі), арахіс (1 шклянка) і фундук (1 шклянка) здрабняем.
  • Рыхтуем тры віды кляру. У адну міску насыпаем сталовую лыжку мукі. У другой змешваем яйкі (4 шт.), муку (1 ст. л.), соль, перац і цукар. У трэцюю высыпаем здробненыя арэхі.
  • Стэйкі з курынага філе перад абсмажваннем трэба абкачаць у кожным з трох кляраў з двух бакоў. Смажыць на алеі да апетытнай скарыначкі.

Выбар рэдакцыі

Палітыка

Другі дзень УНС: усе падрабязнасці тут

Другі дзень УНС: усе падрабязнасці тут

У парадку дня — зацвярджэнне Канцэпцыі нацбяспекі і Ваеннай дактрыны.

Энергетыка

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

А сярод краін ЕАЭС — на першым месцы.

Моладзь

Аліна Чыжык: Музыка павінна выхоўваць

Аліна Чыжык: Музыка павінна выхоўваць

Фіналістка праекта «Акадэмія талентаў» на АНТ — пра творчасць і жыццё.

Грамадства

Курс маладога байца для дэпутата

Курс маладога байца для дэпутата

Аляксандр Курэц – самы малады народны выбраннік у сваім сельсавеце і адзіны дэпутат сярод сваіх калег па службе.