Адзін з фешэнебельных рэстаранаў мексіканскага курорта Каба-Сан-Лукас вырашыў прапанаваць сваім кліентам самы дарагі така ў свеце.
У ім ад звычайнага засталася толькі кукурузная аладка. Начынне ж стравы складаецца з сапраўдных залатых шматкоў, японскай мармуровай ялавічыны кобе, лангустаў, ікры бялугі і сыру бры з чорнымі труфелямі. Да така падаецца і спецыяльны соус на аснове чылі і тэкілы экстра-класа. Дарэчы, пакуль інфармацыі аб заказах гэтай стравы не было.
Канцэрт для дзяцей і моладзі, пластычны спектакль Ягора Дружыніна і «Рок-панарама».
Выбар саджанца для садавода — той момант, значнасць якога складана пераацаніць.
Актрыса НАДТ імя М. Горкага — пра шлях да сцэны і натхненне.
Тата і мама — два самыя важныя чалавекі ў жыцці кожнага дзіцяці.