Адзін з фешэнебельных рэстаранаў мексіканскага курорта Каба-Сан-Лукас вырашыў прапанаваць сваім кліентам самы дарагі така ў свеце.
У ім ад звычайнага засталася толькі кукурузная аладка. Начынне ж стравы складаецца з сапраўдных залатых шматкоў, японскай мармуровай ялавічыны кобе, лангустаў, ікры бялугі і сыру бры з чорнымі труфелямі. Да така падаецца і спецыяльны соус на аснове чылі і тэкілы экстра-класа. Дарэчы, пакуль інфармацыі аб заказах гэтай стравы не было.
Лёс другога зборніка ў літаратарскай кар’еры — самы складаны.
На пытанні «Звязды» адказвае галоўны рэдактар расійскага літаратурнага часопіса «Москва».
Што падрыхтавала выдавецтва «Мастацкая літаратура» да кніжнай выставы-кірмашу.
Ужо традыцыя з нагоды Дня роднай мовы прапаноўваць чытачам праверыць свае веды.