Вы тут

Іспанскія кулінары зрабілі марозіва з піва


Іспанскія кулінары стварылі марозіва з піва, якое атрымала назву Enіgma Orіgen, паведамляе партал «Іспанія па-руску».


Дэсерт быў прадстаўлены на гастранамічнай выстаўцы El Salon de Gourmets. Над ім працавала каманда, якая складаецца з прадстаўнікоў невялікай піваварнай кампаніі Cervezas Enіgma і вытворцы марожанага AcaramHelados. Адзначаецца, што дэсерт зроблены выключна з натуральнай сыравіны без якіх-небудзь араматызатараў і кансервантаў. Марозіва ярка бурштынавага колеру валодае прысмакам шакаладу, кавы і карамелі, характэрным для гатункаў крафтавага піва. Удакладняецца, што дэсерт мае паслясмак хмеля і соладу.

Выбар рэдакцыі

Культура

Чым сёлета будзе здзіўляць наведвальнікаў «Славянскі базар у Віцебску»?

Чым сёлета будзе здзіўляць наведвальнікаў «Славянскі базар у Віцебску»?

Канцэрт для дзяцей і моладзі, пластычны спектакль Ягора Дружыніна і «Рок-панарама».

Грамадства

Час клопату садаводаў: на якія сарты пладовых і ягадных культур варта звярнуць увагу?

Час клопату садаводаў: на якія сарты пладовых і ягадных культур варта звярнуць увагу?

Выбар саджанца для садавода — той момант, значнасць якога складана пераацаніць.

Культура

Вольга Здзярская: Для мяне мая прафесія — жыццё

Вольга Здзярская: Для мяне мая прафесія — жыццё

Актрыса НАДТ імя М. Горкага — пра шлях да сцэны і натхненне.

Грамадства

«Любоў — галоўнае, што бацькі павінны даць сваім дзецям»

«Любоў — галоўнае, што бацькі павінны даць сваім дзецям»

Тата і мама — два самыя важныя чалавекі ў жыцці кожнага дзіцяці.