Вы тут

Кабачкова-бурачная салата


Спатрэбiцца: па 2 кг кабачкоў i буракоў, 1,5 кг цыбулi, 2 шклянкi цукру, 2 шклянкi алею, 1 шклянка воцату, 2 ст. л. солi.


Кабачкi i буракi надзерцi на буйнай тарцы, цыбулю нарэзаць. У ёмiстасць налiць алей, калi закiпiць — дабавiць цыбулю i тушыць 15 хвiлiн. Затым усыпаць цукар, соль, улiць воцат, дабавiць кабачкi i буракi. Тушыць хвiлiн 15—20. Раскласцi па стэрыльных слоiках i закатаць.

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Рэспубліканскі суботнік праходзіць сёння ў Беларусі

Рэспубліканскі суботнік праходзіць сёння ў Беларусі

Мерапрыемства праводзіцца на добраахвотнай аснове. 

Грамадства

Маладая зеляніна — галоўны памочнік пры вясновым авітамінозе

Маладая зеляніна — галоўны памочнік пры вясновым авітамінозе

Колькі ж каштуе гэты важны кампанент здаровага рацыёну зараз?