Навукоўцы з Універсітэта Арызоны вызначылі, што самае небяспечнае месца ў любой кватэры - кухонная ракавіна, паведамляе агенцтва "Мінск-Навіны" са спасылкай на CNN.
У ракавіне на кухні тоіцца больш шкодных мікробаў і мікраарганізмаў, чым ва ўнітазе. Акрамя таго, некаторыя няякасныя прадукты харчавання, з якімі мы маем справу на кухні, могуць быць разносчыкамі сальманелы і кішачнай палачкі.
На апрацоўчай дошцы таксама досыць мікробаў - больш, чым на сядзенні ўнітаза.
Небяспечнымі кухоннымі прадметамі, якія збіраюць бактэрыі, з'яўляюцца стальніца, губкі, ручнікі і ручкі халадзільнікаў.
Фота ў мініяцюры: blancohouse.ru
А разам з імі навучанне, сацпакет і нават жыллё.
Беларусь — адзін з сусветных лідараў у галіне здабычы і глыбокай перапрацоўкі торфу.
«Мы зацікаўлены, каб да нас прыязджалі».