Вы тут

Бярозавiк у запас


На Быхаўскiм кансервава-агароднiнасушыльным заводзе цяпер кансервуюць бярозавы сок новага «ўраджаю».  


Апе­ра­тар Юрый ЖЫ­ЖЫЯ кант­ра­люе якасць пра­дук­цыi.

Прычым вырабляюць яго па ўласных адмысловых рэцэптах, дадаючы чарнiчны сок, шыпшыну, чабор, святаяннiк, мелiсу.

Фота БЕЛТА

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Час клопату садаводаў: на якія сарты пладовых і ягадных культур варта звярнуць увагу?

Час клопату садаводаў: на якія сарты пладовых і ягадных культур варта звярнуць увагу?

Выбар саджанца для садавода — той момант, значнасць якога складана пераацаніць.

Культура

Чым сёлета будзе здзіўляць наведвальнікаў «Славянскі базар у Віцебску»?

Чым сёлета будзе здзіўляць наведвальнікаў «Славянскі базар у Віцебску»?

Канцэрт для дзяцей і моладзі, пластычны спектакль Ягора Дружыніна і «Рок-панарама».