Вы тут

Сакрэты замарожанага кавуна


Адным з найбольш прыдатных для ежы летам прадуктаў з’яўляецца кавун, перадае «Жэньмінь жыбаа» анлайн».


З пункту гледжання діетологіі, кавун — садавіна, багатая пажыўнымі рэчывамі, чыстая і бяспечная для ўжывання. Аднак вы, напэўна, не ведалі, што замарожаны кавун саладзейшы. Як адзначаюць кітайскія эксперты, гэта звязана з фруктозай, якая ў ім змяшчаецца. Слодыч фруктозы мае сувязь з тэмпературай. Чым ніжэйшая тэмпература, тым саладзейшая фруктоза, яе ўзровень можа быць у 1.73 разы вышэй цукрозы.

Фруктоза таксама змяшчаецца ў такой садавіне, як кітайскія лічы і яблыкі, у сувязі з гэтым, яны смачнейшыя ў замарожаным выглядзе. Менавіта дзякуючы гэтай асаблівасці фруктозы, яна выкарыстоўваецца ў асвяжальных напоях і іншых халодных прадуктах.

Праўда, варта мець на ўвазе, што людзям з дыябетам і нырачнай недастатковасцю варта ўжываць кавун у невялікай колькасці або зусім не есці.

Акрамя таго, неабходна сачыць за часам ужывання кавуна. Праўда, людзям, якія хочуць пахудзець, варта есці кавун перад ежай.

Прэв'ю: russian.people.com.cn

Выбар рэдакцыі

Эканоміка

Аляксандр Сотнікаў: «Чуткі пра „смерць“ наяўных моцна перабольшаны»

Аляксандр Сотнікаў: «Чуткі пра „смерць“ наяўных моцна перабольшаны»

Банкамат становіцца па-сапраўднаму шматфункцыянальнай прыладай.