Вы тут

Хлебапёк — адна з прафесій, запатрабаваных грамадствам ва ўсе часы


Сёння ў гэтай старажытнай справе дапамагаюць аўтаматыка і электроніка, але, як і ў мінулым, галоўнай умовай працоўнага поспеху застаецца ўласнае прафесійнае майстэрства.


Паліна Трыбухоўская (на здымку справа) прыйшла працаваць на мінскі хлебазавод № 6 з дыпломам, які сведчыць, што маладая работніца дасканала валодае пяццю кваліфікацыямі. Ёй даручылі адказны працэс на ўчастку закваскі.

Інжынер-тэхнолаг Алена Шкель (на здымку злева) занятая на іншым участку вытворчасці, яна сочыць за якасцю сыравіны. Хлеб «Спадчына», які выпякаюць на прадпрыемстве, ахвотна набываюць у крамах сталіцы і навакольных гарадоў і вёсак.

Яўген Пясецкі, фота аўтара

Загаловак у газеце: Майстэрства ў спадчыну

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Больш за 100 прадпрыемстваў прапанавалі вакансіі ў сталіцы

Больш за 100 прадпрыемстваў прапанавалі вакансіі ў сталіцы

А разам з імі навучанне, сацпакет і нават жыллё.

Эканоміка

Торф, сапрапель і мінеральная вада: якія перспектывы выкарыстання прыродных багаццяў нашай краіны?

Торф, сапрапель і мінеральная вада: якія перспектывы выкарыстання прыродных багаццяў нашай краіны?

Беларусь — адзін з сусветных лідараў у галіне здабычы і глыбокай перапрацоўкі торфу.

Грамадства

Адкрылася турыстычная выстава-кірмаш «Адпачынак-2024»

Адкрылася турыстычная выстава-кірмаш «Адпачынак-2024»

«Мы зацікаўлены, каб да нас прыязджалі».