Вы тут

Хлебапёк — адна з прафесій, запатрабаваных грамадствам ва ўсе часы


Сёння ў гэтай старажытнай справе дапамагаюць аўтаматыка і электроніка, але, як і ў мінулым, галоўнай умовай працоўнага поспеху застаецца ўласнае прафесійнае майстэрства.


Паліна Трыбухоўская (на здымку справа) прыйшла працаваць на мінскі хлебазавод № 6 з дыпломам, які сведчыць, што маладая работніца дасканала валодае пяццю кваліфікацыямі. Ёй даручылі адказны працэс на ўчастку закваскі.

Інжынер-тэхнолаг Алена Шкель (на здымку злева) занятая на іншым участку вытворчасці, яна сочыць за якасцю сыравіны. Хлеб «Спадчына», які выпякаюць на прадпрыемстве, ахвотна набываюць у крамах сталіцы і навакольных гарадоў і вёсак.

Яўген Пясецкі, фота аўтара

Загаловак у газеце: Майстэрства ў спадчыну

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Амаль кожны дзень на пажарах гінуць людзі. Як не стаць ахвярай агню?

Амаль кожны дзень на пажарах гінуць людзі. Як не стаць ахвярай агню?

З пачаткам ацяпляльнага сезона ў камунальных службаў работы дадаецца ў разы.

Грамадства

Як у маладой рэспубліцы ўвасаблялі амбіцыйны праект універсітэцкага гарадка...

Як у маладой рэспубліцы ўвасаблялі амбіцыйны праект універсітэцкага гарадка...

Асобнае месца займае будынак гімназіі Зубакіна і Фальковіча.

Эканоміка

Баляслаў Пірштук: Будучыня — за «зялёнай» эканомікай

Баляслаў Пірштук: Будучыня — за «зялёнай» эканомікай

З кожным днём на нашых дарогах усё больш электратранспарту.

Грамадства

Добраўпарадкаванне. У гарадах, на сельгаспрадпрыемствах, могілках, уздоўж трас і ў дварах

Добраўпарадкаванне. У гарадах, на сельгаспрадпрыемствах, могілках, уздоўж трас і ў дварах

Да канца года ў краіне павінны ліквідаваць усе міні-палігоны для адходаў.