19 чэрвеня пройдзе музейны занятак «Гісторыя марозіва».
«Удзельнікі занятка пазнаёмяцца з шматвекавой гісторыяй самага смачнага дэсерту у свеце. Мы раскажам, дзе ўпершыню з’явілася марозіва, хто прывёз старадаўні рэцэпт у Еўропу, як юная каралева пазнаёмілася з сакрэтным рэцэптам італьянскага ледзянога прысмаку Францыі. Акрамя гэтага, госці музея даведаюцца, як вырабляўся дэсерт ў старажытныя часы і як яго вырабляюць сёння, якія віды марожанага існуюць і наколькі яны могуць быць арыгінальныя. У гульнявой форме ўдзельнікам занятка раскажуць, у чым карысць і шкода любімага ласунка», — распавялі ў музеі.
Пачатак занятка ў 12.00.
«Залатая падаплёка крылаў... »
АВЕН. На гэтым тыдні магчымыя даволі няпростыя сітуацыі.
Разбіраемся разам з урачом па медыцынскай прафілактыцы.