Дыетолаг Крысціна Мікстас аднесла капусту да ліку найбольш карыснай гародніны дзякуючы яе станоўчаму ўплыву на працягласць жыцця і супрацьдзеянню развіцця анкалогіі. Пра гэта спецыяліст паведаміла газеце Express, піша РИА Новости.
Капуста ўтрымлівае мноства антыаксідантаў: вітамін С, марганец і фітанутрыенты. Акрамя таго, гэта гародніна дапамагае ў зніжэнні запаленчых працэсаў і рызык развіцця рака, так як ён змяшчае сульфарафан, які прадухіляе рак стрававода і падстраўнікавай залозы.
Урачы з клінікі Майо рэкамендуюць ужываць як мага больш капусты і падкрэсліваюць, што яе эфектыўнасць магчымая пры выключэнні ўзмацняючых запаленне прадуктаў. Да іх ставяцца апрацаваныя прадукты, выпечка, смажаныя стравы, салодкія напоі.
Прэв’ю: pixabay.com
Набор на бюджэтныя месцы павялічыцца.
Колькі ж каштуе гэты важны кампанент здаровага рацыёну зараз?
Не выявіць ні секунды абыякавасці.