Нутрыцыёлаг Кацярына Мураўская заявіла РИА Новости, што рэгулярнае ўжыванне куркумы садзейнічае нармалізацыі работы печані і страўнікава-кішачнага тракту.
Яна адзначыла, што куркума — натуральны антысептык і антыбактэрыйны сродак. «Да таго ж натуральны дэтаксікант печані, валодае выяўленым антыракавым дзеяннем. Са старажытнасці выкарыстоўваецца ў Азіі як сродак нумар адзін пры любых відах хвароб печані», — заявіла Мураўская.
Спецыяліст дадала, што куркума стымулюе жоўцевы пузыр, садзейнічае наладжванню стрававання. Акрамя таго, гэтая спецыя стымулюе працу мозгу. Аднак супрацьпаказана тым, у каго ёсць алергія, а таксама пры прыёме антыдыябетычных лекаў", — падзялілася спецыяліст.
Прэв’ю: pexels.com
Як гэта зрабіць — ведае толькі барыста.
Беларускае таварыства дружбы і культурнай сувязі амаль стагоддзе займаецца папулярызацыяй духоўных і культурных здабыткаў.
Надпісы кшталту «тут быў...» на сценах з’яўляліся яшчэ ў Сярэднявеччы.
Хто мае права на вяртанне грошай, а хто — заплаціць цалкам.