Вы тут

182 (28546)


0 2301

Гісторык моды Аляксандр Васільеў — пра свае беларускія карані

У Міснку працуе ўнікальная выстава «Моднае стагоддзе».

0 857

Ну, паехалі!

Знаёмцеся, на здымку — Янка Джэйгала, для якога Беларусь такая ж радзіма, як і Індыя.

0 773

Машына мова і дзедава замова

Ці-ці-ці, прыляці, Зорку ў дзюбцы прынясі.

0 3043

Кава ад Шапэна, або Самы час збіраць жалуды

За смугою часу застаюцца не толькі гістарычныя падзеі, але і традыцыі, звычаі, рэцэпты страў ды напояў.

0 1197

Імерэтынскі шафран, або «Смачна есці» ад аксамітак

Мода існуе на ўсё, нават на кветкі.

0 420

Робім саляначку

Гароднiну нарэзаць на невялiкiя кавалачкi. 

0 498

Гатуем салату з капусты

Гароднiну нарэзаць, у невялiкую каструльку налiць воцат, алей, усыпаць цукар i соль.

0 553

Гатуем салату з буракоў

Буракi надраць на буйнай тарцы, цыбулю, памiдоры i перац нарэзаць невялiкiмi кавалачкамi. 

0 459

Кабачкова-бурачная салата

Кабачкi i буракi надзерцi на буйнай тарцы, цыбулю нарэзаць.

0 1242

Нікола Тэсла: геній электрычнасці або вялікі летуценнік?

Нікола Тэсла збіраўся перадаваць без правадоў энергію на адлегласць яшчэ ў канцы XIX стагоддзя.

Выбар рэдакцыі

Грамадства

На адным дыханні. Што адбываецца ў пульманалагічным аддзяленні, дзе лечаць хворых на COVІD-19

На адным дыханні. Што адбываецца ў пульманалагічным аддзяленні, дзе лечаць хворых на COVІD-19

Пятая клінічная бальніца застаецца адной з медустаноў Мінска, куды шпіталізуюць хворых на COVІD-19. 

Грамадства

Ежа па-іншаму: што б такога з'есці, калі сам не ведаеш, чаго хочаш?

Ежа па-іншаму: што б такога з'есці, калі сам не ведаеш, чаго хочаш?

Чым можна падсілкавацца, і навошта гэта ядуць.

Калейдаскоп

«Ураджайны» тэст

«Ураджайны» тэст

Надыходзіць жнівень — самы ўраджайны, працоўны, смачны час. І наш чарговы тэст менавіта пра ўраджай і ўсё, што з ім звязана.