Вы тут

Беларусікі

0 1827

Марусіна лета

Знаёмцеся: Марыя Яўгенаўна Зелянькова.

0 1894

Рунь для Яначкі

«Гэта мая беларусачка, мая ўнучка Яначка. Нарадзілася яна ў Мінску, але кожнае лета праводзіць тут, у вёсцы...»

0 1877

У чаканні палёту

Прывітанне! Мяне завуць Мацвей, мне ўжо 1,5 года.

0 2718

Банда Бойкаў

«Банда-банда» — песня пра Богуся і Мірку Бойкаў. 

0 1858

Душэўнае маленства

Запрашаем вас прыняць удзел у конкурсе «Беларусікі»!

0 1887

Сакрэт сямейнага шчасця

Запрашаем вас прыняць удзел у конкурсе «Беларусікі».

0 1943

Вой, ды на лузе кветачка

«Маёй дачушцы Яўгеніі пяць гадоў. Яна вельмі любіць сваю радзіму. Наведвае дзіцячы садок № 9 горада Ваўкавыска, у якім праводзяцца дні беларускай мовы».

0 1808

Гаспадынька з Туроў

Дзяўчынку, якую вы бачыце на гэтым здымку, завуць Віялета Трухановіч. Родам яна з палескай вёсачкі Туры. 

0 2191

Маленькая Купалінка

Хочам вас пазнаёміць яшчэ з адной беларусачкай — Вестай Касцюк. Родам яна з прыгожай Нясвіжчыны. Хутка Весце споўніцца шэсць гадкоў.

0 2397

Маленькая бунтарка

Дачка, каб паказаць сваю адметнасць перад аднакласнікамі, часта сцвярждае, што яна «немка», бо нарадзілася ў Германіі. 

0 2982

Як сама царыца...

Запрашаем вас прыняць удзел у конкурсе «Беларусікі»!

0 1434

На бабуліным Востраве

Запрашаем вас прыняць удзел у конкурсе «Беларусікі»!

Выбар рэдакцыі

Сям'я і дэмаграфія

Святлана Клачкова: Чым больш дзяцей, тым больш любові

Святлана Клачкова: Чым больш дзяцей, тым больш любові

Як жа шматдзетная сям’я спраўляецца з хатнімі клопатамі? 

Культура

Сёлета музей Янкі Купалы адзначае юбілей

Сёлета музей Янкі Купалы адзначае юбілей

«Пласт роднай зямлі — п’едэстал для паэта...» 

Грамадства

Ці забяспечваецца ахова грамадскага парадку на Мінскім моры?

Ці забяспечваецца ахова грамадскага парадку на Мінскім моры?

Пра гэта даведаліся карэспандэнты «Звязды».

Гандаль

Кандытарскія вырабы — брэнд беларускай харчовай прамысловасці

Кандытарскія вырабы — брэнд беларускай харчовай прамысловасці

Напярэдадні Міжнароднага сімпозіума кандытараў эксперты расказалі аб планах і перспектывах кандытарскай галіны.