Вы тут

Кулінарныя хітрыкі


* Яечны бялок хутчэй узаб'ецца ў пышную пену, калі яго папярэдне астудзіць і дабавіць некалькі кропель лімоннага соку або трохі лімоннай кіслаты. Жаўток жа «любіць» цяпло і цукар.

* Каб абсмажыць або запекчы мяса з залацістай скарыначкай, яго трэба абмазаць мёдам.

* Печань будзе мяккай, калі перад абсмажваннем пасыпаць яе цукрам.

Выбар рэдакцыі

Палітыка

Другі дзень УНС: усе падрабязнасці тут

Другі дзень УНС: усе падрабязнасці тут

У парадку дня — зацвярджэнне Канцэпцыі нацбяспекі і Ваеннай дактрыны.

Энергетыка

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

А сярод краін ЕАЭС — на першым месцы.