Вы тут

Дзе пакаштаваць «доўфу з цвіллю»?


Далікатэс гатуюць у правінцыі Хубэй.


"Доўфу (соевы тварог) з цвіллю" -- традыцыйны від закускі, папулярны ў жыхароў Эньшы-Туцзя-Мяоскай аўтаномнай акругі, што ў правінцыі Хубэй (Цэнтральны Кітай), перадае "Жэньмінь жыбаа" анлайн".

Узімку самы час рыхтаваць страву народнасці туцзя, а анлайн-гандаль і развітая лагістыка дазваляюць даставіць гэты незвычайны далікатэс пакупнікам па ўсёй краіне.

Выбар рэдакцыі

Энергетыка

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

А сярод краін ЕАЭС — на першым месцы.