У бровары "Сянбішанься" прайшоў традыцыйны "навагодні разліў".
Бровар "Сянбішанься" ("Пад гарой слановай Хобат") у Гуйліні (Гуансі-Чжуанскі аўтаномны рэгіён, Паўднёвы Кітай) адкрыў дзверы сваіх сховішчаў для жадаючых прыняць удзел у традыцыйным разліве "навагодняга віна", перадае "Жэньмінь жыбаа" анлайн".
Жыхары Гуйліня лічаць, што чым лепш разліта па бутэльках "навагодняе віно", тым лепш пройдзе год. У пячорах, дзе спее віно, круглы год захоўваецца тэмпература каля 20 градусаў па Цэльсіі, а ўзрост некаторых вытрыманых вінаў дасягае некалькіх гадоў і нават дзесяцігоддзяў!
«Дзесяцігоддзі школьнае харчаванне нашых дзяцей будавалася на аснове зборніка рэцэптур».
Што за таемнымі дзвярыма?