Спатрэбіцца: 1 кг курыных галёнак, 2 морквы, 2 цыбуліны, 1 бляшанка кансерваванай кукурузы, шклянка рысу, 500 мл кіпеню ці булёну, соль, папрыка, прыправы па смаку, алей для смажання.
З кукурузы зліць вадкасць. Цыбулю дробна парэзаць. Моркву надзерці на бурачнай тарцы. Абсмажыць цыбулю і моркву. Дадаць у патэльню прамыты рыс, кукурузу, змяшаць, каб ён набраўся алею. Перакласці сумесь у форму. Заліць дзвюма шклянкамі кіпеню або гарачым булёнам. Курыцу нацерці з усіх бакоў соллю, перцам і папрыкай. Выкласці на рыс. Накрыць фольгай і паставіць у духоўку. Запякаць на працягу гадзіны пры тэмпературы 200 °С.
Пры падачы ўпрыгожыць зяленівам.
Сумесныя праекты ядзерных тэхналогій.