Вы тут

Уваход з жывёламі дазволены


На гэтых выходных адбыўся  арт-пікнік Freaky Summer party.


У 2016 праект здзівіў масштабамі: дзясяткі фотазон, дзевяць спікераў і больш за трыдцаць музыкаў. Сярод “фішачак”, якія выркарыстоўваліся ўпершыню – дазвол на наведаванне FSP з хатнымі жывёламі. З “братамі меншымі” пікнік атрымаўся асабліва мілы. На другі дзень фестывалю я таксама прыхапіла гадаванца. Хачу сказаць, што Бэллі было камфортна: вада і астатнія выгоды былі прадугледжаны арганізатарамі. Я спакойна паслухала лекцыю Іллі Красільшчыка з сабачкам на руках. Дарэчы, на мой погляд, майстар-клас галоўнага рэдактара анлайн-СМІ Meduza – самая цікавая сустрэча на FSP.

Арт-пікнік арганізавалі высокапрафесійна, усё было прадугледжана і праходзіла спраўна: шырокі выбар ежы, ад вегетарыянскіх страў да шаўрмы; шмат месцаў для адпачынку, як актыўнага, так і псіўнага. Былі прадстаўлены зоны па інтарэсах, сярод якіх можна было сутрэць нават палатку Lego і вялізарную падушку для скачкоў з вышыні. Фармат “без алкаголю”, стаў відавочным плюсам тусоўкі. Наведвальнікі паводзілі сябе прыстойна, усім было весела без дадатковай "падзарадкі", а галоўнае -  абыйшлося без здарэнняў.

Цікава, што праект арыентаваны на прасунутую моладзь, але сярод наведвальнікаў было дастаткова людзей за 50. Асабліва парадавала колькасць маладых бацькоў з дзецьмі: добра, калі ёсць магчымасць актыўна адпачываць усёй сям’ёй.

Тэкст: Яна Мусвідас

Фотаздымкі: Марына Шантыр

Выбар рэдакцыі

Культура

Мікалай Пінігін: Каб ведаў як, сам напісаў бы класную сучасную п'есу

Мікалай Пінігін: Каб ведаў як, сам напісаў бы класную сучасную п'есу

На рахунку рэжысёра і мастацкага кіраўніка Купалаўскага тэатра Мікалая Пінігіна больш за семдзесят спектакляў, і па некаторыя з іх хоць зараз ідзі на вуліцу Энгельса. 

Грамадства

Расказваем пра тое, як на Брэстчыне раней гатавалі варэнне і як гэта робяць цяпер

Расказваем пра тое, як на Брэстчыне раней гатавалі варэнне і як гэта робяць цяпер

Аказваецца, у нашых вёсках амаль да другой паловы ХХ стагоддзя не мелі звычкі нарыхтоўваць яго, не ведалі, як варыцца.