Вы тут

Іспанскія кулінары зрабілі марозіва з піва


Іспанскія кулінары стварылі марозіва з піва, якое атрымала назву Enіgma Orіgen, паведамляе партал «Іспанія па-руску».


Дэсерт быў прадстаўлены на гастранамічнай выстаўцы El Salon de Gourmets. Над ім працавала каманда, якая складаецца з прадстаўнікоў невялікай піваварнай кампаніі Cervezas Enіgma і вытворцы марожанага AcaramHelados. Адзначаецца, што дэсерт зроблены выключна з натуральнай сыравіны без якіх-небудзь араматызатараў і кансервантаў. Марозіва ярка бурштынавага колеру валодае прысмакам шакаладу, кавы і карамелі, характэрным для гатункаў крафтавага піва. Удакладняецца, што дэсерт мае паслясмак хмеля і соладу.

Выбар рэдакцыі

Грамадства

У 72-м аб'яднаным вучэбным цэнтры юнакі атрымліваюць і грамадзянскія спецыяльнасці

У 72-м аб'яднаным вучэбным цэнтры юнакі атрымліваюць і грамадзянскія спецыяльнасці

72-і аб'яднаны вучэбны цэнтр, што ў Печах, — самая вялікая воінская часць у Беларусі. 

Грамадства

Распавядаем, як арганізавана меддапамога ў Паставах

Распавядаем, як арганізавана меддапамога ў Паставах

Самым аддаленым ад абласнога цэнтра раёне краіны.

У свеце

Чаму Дональд Трамп захацеў набыць Грэнландыю?

Чаму Дональд Трамп захацеў набыць Грэнландыю?

Цяпер гэтая аўтаномная тэрыторыя ўваходзіць у склад Каралеўства Данія.

Грамадства

Школы Гомельшчыны прайшлі праверку на гатоўнасць да навучальнага года

Школы Гомельшчыны прайшлі праверку на гатоўнасць да навучальнага года

Сё­ле­та ў да­школь­ныя ўста­но­вы ра­ё­на прый­дзе 2 700 ма­лых.