Вы тут

Іспанскія кулінары зрабілі марозіва з піва


Іспанскія кулінары стварылі марозіва з піва, якое атрымала назву Enіgma Orіgen, паведамляе партал «Іспанія па-руску».


Дэсерт быў прадстаўлены на гастранамічнай выстаўцы El Salon de Gourmets. Над ім працавала каманда, якая складаецца з прадстаўнікоў невялікай піваварнай кампаніі Cervezas Enіgma і вытворцы марожанага AcaramHelados. Адзначаецца, што дэсерт зроблены выключна з натуральнай сыравіны без якіх-небудзь араматызатараў і кансервантаў. Марозіва ярка бурштынавага колеру валодае прысмакам шакаладу, кавы і карамелі, характэрным для гатункаў крафтавага піва. Удакладняецца, што дэсерт мае паслясмак хмеля і соладу.

Выбар рэдакцыі

Эканоміка

 Фiнансiстам патрэбны банкноты — прымаюць любыя. Банкi гарантуюць, што захаваюць нашы грошы

Фiнансiстам патрэбны банкноты — прымаюць любыя. Банкi гарантуюць, што захаваюць нашы грошы

Фiнансавыя паслугi адзiн аднаму людзi аказваюць ужо тысячы гадоў. 

Палітыка

Лукашэнка прызначыў новых памочнікаў Прэзідэнта Беларусі па Брэсцкай, Гродзенскай абласцях і Мінску

Лукашэнка прызначыў новых памочнікаў Прэзідэнта Беларусі па Брэсцкай, Гродзенскай абласцях і Мінску

Валерый Вакульчык, які з верасня гэтага года працаваў на пасадзе дзяржаўнага сакратара Савета бяспекі Беларусі, а да гэтага быў старшынёй Камітэта дзяржаўнай бяспекі, сёння прызначаны памочнікам Прэзідэнта Беларусі — інспектарам па Брэсцкай вобласці. 

Культура

Ірына Відава: Такіх мужчын, як Алег Молчан, адзін на мільён

Ірына Відава: Такіх мужчын, як Алег Молчан, адзін на мільён

Чвэрць стагоддзя разам, і ніколі не было сумна ці нецікава адно з адным.