Ігар Карпенка, міністр адукацыі:
«Мы ўзялі пад строгі кантроль фарміраванне цэн, складанне меню, выкананне натуральных і грашовых нормаў. Аднак у некаторых правяраемых установах яшчэ не да канца выконваюцца санітарна-гігіенічныя нормы, адсутнічае альбо няякасна вядзецца адпаведная дакументацыя, завышаюцца цэны на прадукцыю, якая пастаўляецца, і гатовыя стравы, дзесьці недаважваюць ці недакладваюць. Да нядаўняга часу ў асобных школах дзейнічалі розныя рацыёны для дзяцей са шматдзетных сем'яў і дзяцей, якія харчуюцца за даплату бацькоў. Гэта недапушчальна. Дзеці павінны харчавацца аднолькава».
Прэв'ю: БЕЛТА
«Дзесяцігоддзі школьнае харчаванне нашых дзяцей будавалася на аснове зборніка рэцэптур».
Што за таемнымі дзвярыма?