Вы тут

Наан і кава — новы кітайскі трэнд


Напэўна, няма такой стравы або напою, з якім не спалучалася б традыцыйная сіньцзянская аладка наан, перадае «Жэньмінь жыбаа» анлайн»


Наан — вельмі распаўсюджаны від хлеба ў Сіньцзяне. Па няпоўных дадзеных, налічваецца больш за 300 відаў розных аладак. Адмысловае значэнне дадзенай стравы выяўляецца ў прыказцы «Лепш тры дні без мяса, чым адзін дзень без аладкі». Наан бывае з перцам, з малочным густам, з ружовымі пялёсткамі, з мясам і іншымі інгрэдыентамі.

У апошні час у Кітаі, у Сінцзян-Уйгурскім аўтаномным раёне, з’явіўся новы модны трэнд — «наан латэ». Для таго, каб прыгатаваць гэтую папулярную ў сацыяльных сетках страву, у аладку наліваюць каву з пенкай у выглядзе сэрца.

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Пар­ты­зан­скі след у Бе­ла­рус­кай на­сту­паль­най апе­ра­цыі «Баг­ра­ці­ён»

Пар­ты­зан­скі след у Бе­ла­рус­кай на­сту­паль­най апе­ра­цыі «Баг­ра­ці­ён»

Ба­я­вое ўза­е­ма­дзе­ян­не най­вы­шэй­ша­га ўзроў­ню.

Грамадства

Якой павінна быць ежа для дзяцей: смачнай ці карыснай?

Якой павінна быць ежа для дзяцей: смачнай ці карыснай?

«Дзесяцігоддзі школьнае харчаванне нашых дзяцей будавалася на аснове зборніка рэцэптур».

Энергетыка

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

А сярод краін ЕАЭС — на першым месцы.