Top.Mail.Ru
Калі Грышка першы з лыжкай

Калі Грышка першы з лыжкай

10.01.2025

Людзей, якія цалкам задаволены сваёй знешнасцю, мусіць, няшмат. Многім не падабаецца рост ці вага, аб’ём грудзей, форма вушэй ці носа, колер вачэй, а ўжо валасоў...

Надвор’е: мароз і завіруха

Надвор’е: мароз і завіруха

Аўтар: Сяргей Куркач
09.01.2025

Другая дэкада студзеня пачынаецца са слабых завей, паведамляюць спецыялісты Рэспубліканскага цэнтра па гідраметэаралогіі, кантролі радыеактыўнага забруджвання і маніторынгу навакольнага асяроддзя Мінпрыроды.

Пра што раскажа часопіс «Алеся» ў студзені?

Пра што раскажа часопіс «Алеся» ў студзені?

09.01.2025

Любоў Сідзельнікава: важна не баяцца праяўляць сябе

«...Куфэрак» павінен адкрывацца

«...Куфэрак» павінен адкрывацца

08.01.2025

Ёсць мерапрыемствы, якія наведаў і ледзь не назаўтра пра іх забыўся, а ёсць...

Простыя правілы вырошчвання садовых суніц з насення

Простыя правілы вырошчвання садовых суніц з насення

08.01.2025

Пры вырошчванні суніц праз расаду першыя ягады вы зможаце пакаштаваць ужо ў пачатку жніўня. У першае лета іх будзе няшмат, але якраз дастаткова, каб атрымаць асалоду ад іх смаку і водару і ўбачыць вынікі сваёй працы. На наступны год плоданашэнне настолькі багатае, што збіраць ягады прыйдзецца праз дзень.

Што купіць танней пасля Новага года?

Што купіць танней пасля Новага года?

Аўтар: Аляксандра Анцэлевіч
07.01.2025

У гандлі студзень — «час штылю». Выдаткаваўшы грошы за пераднавагоднія тыдні, пакупнік пачынае эканоміць, а продажы падаюць. Гандаль рэагуе на сітуацыю зніжкамі, часам вельмі значнымі, пра што памятаюць вопытныя спажыўцы. Такім чынам, што можна набыць «з розумам» да канца студзеня?

Хто прыдумаў «футра» і прычым да заліўнога чорная ікра?

Хто прыдумаў «футра» і прычым да заліўнога чорная ікра?

Аўтар: Аляксандра Гвоздзева
06.01.2025

З даўніх часоў за навагоднім сталом замацаваўся шэраг традыцыйных страў, без якіх Новы год ужо не ўспрымаецца як самае доўгачаканае зімняе свята. Акрамя класічных мандарынаў і ананасаў, на стале амаль кожнай сярэднестатыстычнай сям’і абавязкова прысутнічаюць салаты «Аліўе», «Селядзец пад футрам» і заліўное. Мы даведаліся, адкуль пайшлі гэтыя кулінарныя вынаходкі, якія ўжо можна смела лічыць стравамі народнай кухні.

Модныя трэнды 2024 года, якія застануцца з намі ў 2025-м

Модныя трэнды 2024 года, якія застануцца з намі ў 2025-м

Аўтар: Марыя Асмалоўская
05.01.2025

Мяккая замша, прыемныя адценні горкага шакаладу, утульныя матывы кантры — галоўныя героі моднай сцэны гэтага сезону. Яны напаўняюць наш гардэроб цяплом і тактыльнымі адчуваннямі, гэтак неабходнымі ў халодныя дні. Натхненне чэрпаем з актуальных паказаў, дзе класічныя сілуэты атрымалі новае прачытанне, а смелыя кантрасты і нечаканыя спалучэнні сталі візітнай карткай стылю. Мы выбралі для вас самыя гарачыя трэнды, якія застануцца актуальнымі і ў 2025 годзе. Ад незаменных базавых рэчаў да эфектных аксесуараў — усё, што трэба для стварэння стыльнага і непаўторнага вобразу.

Усходні гараскоп на наступны тыдзень

Усходні гараскоп на наступны тыдзень

05.01.2025

АВЕН. На гэтым тыдні на дапамогу разлічваць не варта. Усё залежыць толькі ад вашых намаганняў. Адкіньце ўсё неістотнае і засяродзьцеся на сапраўды важных справах. Пятніца і субота пагражаюць дадаць лыжку дзёгцю ў бочку з мёдам, верагодныя замінкі ў справах, спазненні, спрэчкі, раздражненне. У нядзелю інтуіцыя дазволіць вырашыць даўнія асабістыя канфлікты.

Навагодняя квэст-экскурсія, інтэрактыўная прастора «Дом Раства» і «Ноч перад Калядамі»

Навагодняя квэст-экскурсія, інтэрактыўная прастора «Дом Раства» і «Ноч перад Калядамі»

04.01.2025

Навагодняя квэст-экскурсія «Гісторыя выкрадання навагодніх цацак», Дом Раства — інтэрактыўная прастора для дзяцей і дарослых, казка «Ямеліны цуды» з Навагоднім прадстаўленнем, музычны спектакль «Ноч перад Калядамі», «Муфаса: Кароль Леў», катанне на каньках, «Калядная зорка», «Дзядзечкаў сон», «З Новым годам, рок-н-рол!», «Пастка», выстава «Калядная містэрыя» і «Пікавая дама» — штотыднёвая афіша «Звязды».

arrow
Нашы выданні

Толькі самае цікавае — па-беларуску!

Напішыце ў рэдакцыю