Спатрэбіцца: 1 слоік кансерваванай фасолі, свежыя шампіньёны — 500 г, 3 невялікія марынаваныя агуркі, 2 рэпчатыя цыбуліны, перац чорны, соль, зяленіва (пятрушка, кроп).
Грыбы нарэзаць саломкай і абсмажыць іх на патэльні да гатоўнасці, дадаць дробнанарэзаную цыбулю. Нарэзаць агурок дробнымі кубікамі. З фасолі зліць сок.
Злучаем нарэзаныя агуркі, смажаныя грыбы з цыбуляй і высыпаем туды ж фасолю. Змешваем і запраўляем алеем, солім, перчым, пасыпаем зяленівам. Салата павінна настаяцца 5—10 хвілін.
Фіналістка праекта «Акадэмія талентаў» на АНТ — пра творчасць і жыццё.
На гэтым тыдні Цяльцы будуць проста незаменныя ўсюды, дзе іх ведаюць.
Аляксандр Курэц – самы малады народны выбраннік у сваім сельсавеце і адзіны дэпутат сярод сваіх калег па службе.