«Стандарты распрацоўваюцца для шырокага кола спажыўцоў. На асноўныя віды харчовай прадукцыі, уключаючы малочную і мясную, ужо распрацаваны і дзейнічаюць дзяржаўныя стандарты, выконваючы патрабаванні якіх, і зараз магчыма вырабляць прадукцыю без ГМА, з мінімальным утрыманнем солі і цукру. Усё залежыць ад таго, якім чынам вытворца распрацуе рэцэптуру, падабраўшы сыравіну і яе суадносіны. Немалаважны таксама і попыт на такую прадукцыю на рынку з боку пакупнікоў, а гэта ўжо новая культура спажывання».
Фіналістка праекта «Акадэмія талентаў» на АНТ — пра творчасць і жыццё.
На гэтым тыдні Цяльцы будуць проста незаменныя ўсюды, дзе іх ведаюць.
Аляксандр Курэц – самы малады народны выбраннік у сваім сельсавеце і адзіны дэпутат сярод сваіх калег па службе.