Вы тут

Рэцэпт варэння з мяты


Спатрэбіцца: лісты мяты — 250 г, цукар — 1 кг, лімон — 2 штукі, вада — 0,5 л.


Лісце мяты прамыйце і злёгку абсушыце, затым здрабніце. Лімоны разам з лупінай нарэжце дробна. Складзіце ўсё ў каструлю, дадайце вады і варыце 10 хвілін. Пакіньце на суткі. Затым адцісніце сумесь і працадзіце настой, дадайце да яго цукар і варыце да гатоўнасці хвілін 30—40. Адразу разліце гарачае варэнне ў стэрылізаваныя слоікі і закатайце.

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Пар­ты­зан­скі след у Бе­ла­рус­кай на­сту­паль­най апе­ра­цыі «Баг­ра­ці­ён»

Пар­ты­зан­скі след у Бе­ла­рус­кай на­сту­паль­най апе­ра­цыі «Баг­ра­ці­ён»

Ба­я­вое ўза­е­ма­дзе­ян­не най­вы­шэй­ша­га ўзроў­ню.

Грамадства

Якой павінна быць ежа для дзяцей: смачнай ці карыснай?

Якой павінна быць ежа для дзяцей: смачнай ці карыснай?

«Дзесяцігоддзі школьнае харчаванне нашых дзяцей будавалася на аснове зборніка рэцэптур».

Энергетыка

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

А сярод краін ЕАЭС — на першым месцы.