Вы тут

У Мінску прайшоў «Залаты Келіх»


У конкурсе прынялі ўдзел вядучыя вытворцы і дыстрыб'ютары алкагольнай і безалкагольнай прадукцыі з Беларусі, Расіі, Малдовы, Славакіі, Венгрыі, Грузіі і іншых краін.


У журы і экспертны савет конкурсу ўвайшлі прадстаўнікі органаў дзяржаўнага кіравання, спецыялізаваных навуковых устаноў, рытэйлу, эксперты вытворчасці алкагольнай прадукцыі, спецыялісты ў сферы навукі, маркетынгу, рэкламы, прасоўвання, брэндынгу і дызайну. Намеснік генеральнага дырэктара Нацыянальнай акадэміі навук па харчаванні Алена Маргунова заявіла, што нашы распрацоўшчыкі падалі на разгляд журы конкурсу беларускія каньякі з мясцовых вінаматэрыялаў, а таксама айчыннае віскі. Праўда, зараз такая прадукцыя называецца не віскі, а спіртны напой з высакаякаснага збожжавага дыстылятара.

Сяргей КУРКАЧ

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Якой павінна быць ежа для дзяцей: смачнай ці карыснай?

Якой павінна быць ежа для дзяцей: смачнай ці карыснай?

«Дзесяцігоддзі школьнае харчаванне нашых дзяцей будавалася на аснове зборніка рэцэптур».

Энергетыка

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

А сярод краін ЕАЭС — на першым месцы.