Спецыялісты Іспанскай федэрацыі харчавання распавялі пра шкоду сухафруктаў для арганізма чалавека. Пра гэта паведамляе ria.ru.
Па словах экспертаў, разынкі, як і свежы вінаград, маюць карысныя ўласцівасці, аднак пры сушцы пажыўныя рэчывы фрукта становяцца больш канцэнтраванымі.
Навукоўцы падкрэсліваюць, што роўная колькасць сухафрукта і свежага вінаграда значна адрозніваецца па каларыйнасці не на карысць першага.
Эксперты рэкамендуюць цалкам не замяняць свежую ягаду разынкамі.
Адказ на гэтыя і іншыя пытанні ведае наша гераіня.
Якой сёння павінна быць маладзёжная газета? Пра што і як размаўляць з моладдзю?
15 новых спецыяльнасцяў, у тым ліку чатыры абсалютна новыя, па якіх падрыхтоўка раней нідзе не вялася, адкрыюцца сёлета ў беларускіх ВНУ.