Вы тут

Смачная адказная работа


Cлонімскі мясакамбінат — адно з вядучых мясаперапрацоўчых прадпрыемстваў, смачную прадукцыю якога ведаюць далёка за межамі нашай краіны. Смакавыя якасці мясных і каўбасных вырабаў поўнасцю залежаць ад працы супрацоўнікаў тэхналагічнага аддзела. Добрых спецыялістаў, здольных вызначыць, якія інгрэдыенты ў каўбасу неабходна дадаць, у галіны можна пералічыць на пальцах. 


Адзін з такіх спецыялістаў — галоўны тэхнолаг камбіната  Людміла Лукашэвіч (злева). На здымку яна і фасоўшчыца каўбаснага цэха Вікторыя Такмакова правяраюць якасць прадукцыі.

Фота Віктара ДРАЧОВА

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Прыёмная кампанія: хто штурмаваў ВНУ? Рэкорды і антырэкорды

Прыёмная кампанія: хто штурмаваў ВНУ? Рэкорды і антырэкорды

У БДУ 82 % залічаных на першы курс набралі 300 балаў і больш.

Калейдаскоп

Склад для дачніка. Парады ад практыкаў, як лепш захаваць ураджай на зіму

Склад для дачніка. Парады ад практыкаў, як лепш захаваць ураджай на зіму

Парады ад практыкаў, як лепш захаваць ураджай на зіму.