Cлонімскі мясакамбінат — адно з вядучых мясаперапрацоўчых прадпрыемстваў, смачную прадукцыю якога ведаюць далёка за межамі нашай краіны. Смакавыя якасці мясных і каўбасных вырабаў поўнасцю залежаць ад працы супрацоўнікаў тэхналагічнага аддзела. Добрых спецыялістаў, здольных вызначыць, якія інгрэдыенты ў каўбасу неабходна дадаць, у галіны можна пералічыць на пальцах.
Адзін з такіх спецыялістаў — галоўны тэхнолаг камбіната Людміла Лукашэвіч (злева). На здымку яна і фасоўшчыца каўбаснага цэха Вікторыя Такмакова правяраюць якасць прадукцыі.
Фота Віктара ДРАЧОВА
У БДУ 82 % залічаных на першы курс набралі 300 балаў і больш.
Адпаведнае распараджэнне прынята на мінулым тыдні.
Парады ад практыкаў, як лепш захаваць ураджай на зіму.
Запрашаем на работу... але не ўсіх.