Вы тут

Смачная адказная работа


Cлонімскі мясакамбінат — адно з вядучых мясаперапрацоўчых прадпрыемстваў, смачную прадукцыю якога ведаюць далёка за межамі нашай краіны. Смакавыя якасці мясных і каўбасных вырабаў поўнасцю залежаць ад працы супрацоўнікаў тэхналагічнага аддзела. Добрых спецыялістаў, здольных вызначыць, якія інгрэдыенты ў каўбасу неабходна дадаць, у галіны можна пералічыць на пальцах. 


Адзін з такіх спецыялістаў — галоўны тэхнолаг камбіната  Людміла Лукашэвіч (злева). На здымку яна і фасоўшчыца каўбаснага цэха Вікторыя Такмакова правяраюць якасць прадукцыі.

Фота Віктара ДРАЧОВА

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Як засцерагчыся ад паражэння электрычнасцю і атручвання газам, расказалі эксперты

Як засцерагчыся ад паражэння электрычнасцю і атручвання газам, расказалі эксперты

Бяспека рэальная, віртуальная, у навальніцу і на адлегласці.

Грамадства

Стаўка на сланечнік. Ці прыжывецца паўднёвая культура на беларускіх палетках?

Стаўка на сланечнік. Ці прыжывецца паўднёвая культура на беларускіх палетках?

Яшчэ нядаўна поле сланечніку здавалася нам дзіўнай з'явай.

Здароўе

Памылкі, якія робіць наш мозг. Ці можна іх выправіць?

Памылкі, якія робіць наш мозг. Ці можна іх выправіць?

«Эфект шафёра» лічыцца адной з распаўсюджаных ментальных пастак.

Культура

Як пакажуць мінулае ў кінастужцы «На другім беразе»

Як пакажуць мінулае ў кінастужцы «На другім беразе»

Хто здолее змяніць гісторыю ці змяніцца пад яе ўплывам?