Cлонімскі мясакамбінат — адно з вядучых мясаперапрацоўчых прадпрыемстваў, смачную прадукцыю якога ведаюць далёка за межамі нашай краіны. Смакавыя якасці мясных і каўбасных вырабаў поўнасцю залежаць ад працы супрацоўнікаў тэхналагічнага аддзела. Добрых спецыялістаў, здольных вызначыць, якія інгрэдыенты ў каўбасу неабходна дадаць, у галіны можна пералічыць на пальцах.
Адзін з такіх спецыялістаў — галоўны тэхнолаг камбіната Людміла Лукашэвіч (злева). На здымку яна і фасоўшчыца каўбаснага цэха Вікторыя Такмакова правяраюць якасць прадукцыі.
Фота Віктара ДРАЧОВА
Бяспека рэальная, віртуальная, у навальніцу і на адлегласці.
Яшчэ нядаўна поле сланечніку здавалася нам дзіўнай з'явай.
«Эфект шафёра» лічыцца адной з распаўсюджаных ментальных пастак.
Хто здолее змяніць гісторыю ці змяніцца пад яе ўплывам?