Вы тут

Смачная навука


У цэнтры ткацтва вёскi Бабiчы Чачэрскага раёна наведвальнiкам паказваюць, як працаваць на старажытным ткацкiм станку — кроснах, бо гэты населены пункт заўсёды славiўся майстрамi ткацкай справы. Але работнiцы цэнтра Людмiла Мiхалькоўская i Таццяна Баранава, калi да iх прыязджаюць групы школьнiкаў, наладжваюць таксама iнтэрактыўныя майстар-класы па выпечцы дранiкаў, i гэтая частка экскурсii асаблiва падабаецца падлеткам. На гэтым здымку Людмiла Мiхалькоўская ў ролi гаспадынi i галоўнага кухара праводзiць самы смачны майстар-клас разам з вучнямi гомельскай школы № 57.


Анатоль КЛЯШЧУК

Выбар рэдакцыі

Грамадства

Якой павінна быць ежа для дзяцей: смачнай ці карыснай?

Якой павінна быць ежа для дзяцей: смачнай ці карыснай?

«Дзесяцігоддзі школьнае харчаванне нашых дзяцей будавалася на аснове зборніка рэцэптур».

Энергетыка

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

Беларусь у лідарах па энергаэфектыўнасці

А сярод краін ЕАЭС — на першым месцы.